Η ΚΑΡΤΑ

Η κάρτα ωφελημάτων της MedStar, είναι μια κάρτα φροντίδας ισχυρών προνομίων υγείας με ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Στόχος: Η υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές.

Η κάρτα MedStar, είναι η μοναδική συνδρομητική κάρτα προνομίων υγείας, με Παγκύπρια και Πανελλαδική κάλυψη, με το μεγαλύτερο ιατρικό δίκτυο και με το χαμηλότερο κόστος από όλες τις εκπτωτικές κάρτες υγείας που υπάρχουν σήμερα στο κόσμο!

Τα μέλη μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, μπορούν να εξυπηρετηθούν για τις πλείστες ιατρικές τους ανάγκες και να επωφεληθούν τις προνομιακές τιμές.

Με τη κάρτα αποκτάται πρόσβαση στις υπηρεσίες των συνεργατών μας σε προνομιακές τιμές (Μέχρι και – 60% ), σε αρκετές περιπτώσεις οι τιμές αγγίζουν αυτές των δημόσιων νοσηλευτηρίων. Είναι μια κάρτα φροντίδας Ισχυρών προνομίων υγείας για όλη την οικογένεια.

  • H Kάρτα Medstar

    Γιατί έχει το χαμηλότερο κόστος από όλες τις εκπτωτικές κάρτες υγείας σήμερα στο Κόσμο, είναι €25 η ατομική και €35 το χρόνο για όλη την οικογένεια. Η κάρτα MedStar, είναι η μοναδική συνδρομητική κάρτα προνομίων υγείας, με Παγκύπρια και Πανελλαδική κάλυψη και με το μεγαλύτερο ιατρικό δίκτυο. Τα μέλη μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, μπορούν να εξυπηρετηθούν για τις πλείστες ιατρικές τους ανάγκες και να επωφεληθούν τις προνομιακές τιμές. Υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης, προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων, σε τιμές μειωμένες μέχρι και -60%. Δεν εξαιρείτε κανένας, ούτε για όριο ηλικίας, ούτε και άτομα με προυπάρχουσες ασθένειες η γενετικές ανωμαλίες.

  • Tα Ωφελήματα της κάρτας Medstar

    Αγοράζοντας την κάρτα Medstar, αυτόματα αποκτάται πρόσβαση σε μια μεγάλη ομάδα από εξειδικευμένους επιστήμονες της Ιατρικής και Παραϊατρικής, σε όλες σχεδόν τις ειδικότητες, όπου ανά πάσα στιγμή είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν σε προνομιακές τιμές. Οι ειδικές τιμές σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν το -60%. Ειδικά Διαγνωστικά πακέτα μόνο για τα μέλη της κάρτας Medstar. Δεν εξαιρείται κανένας και για κανένα λόγο, ούτε για όριο ηλικίας, ούτε για χρόνιες η προυπάρχουσες ασθένεις, ούτε και για εκ γενετής ανωμαλίες. Είναι ο λόγος για να πείτε τέρμα πια στις ατέλειωτες ουρές των δημόσιων νοσηλευτηρίων. Μπορεί να λειτουργήσει επιπρόσθετα και υποβοηθητικά σε ορισμένες Ιδιωτικές Ασφαλίσεις υγείας, όπου υπάρχουν οι γνωστές εξαιρέσεις η και απαγορεύσεις για διαγνωστικές εξετάσεις. Είναι μια αφορμή για κάποιους να καθιερώσουν διαγνωστικές εξετάσεις λόγω του χαμηλού κόστους που προσφέρετε μέσω της κάρτας. Είναι μια κάρτα με αξία που σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα μεταφέροντας τη μαζί σου.

  • Η φιλοσοφία της κάρτας Medstar

    Να έχουν όλοι τη δυνατότητα να προσεγγίσουν επαγγελματίες φορείς υπηρεσιών υγείας με αξιοπρέπεια και αξιοπιστία, χωρίς να σπαταλούν χρόνο σε ουρές και μακροχρόνια ραντεβού και χωρίς το υψηλό κόστος να λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας. Έτσι η υγεία το υπέρτατο αγαθό να έχει τη θέση που της αξίζει.