ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Από πού μπορούμε να ενημερωθούμε για τους συνεργάτες σας?

  Μπορείτε μέσω της ιστοσελίδας από το πεδίο κατάλογος ιατρικών παροχών, ακόμα ένας τρόπος είναι να επισκεφτείτε τα γραφεία μας ή και τηλεφωνικώς. Στα μέλη μας δίνεται το βιβλιάριο συνεργατών μαζί με τη παράδοση της κάρτας, στο οποίο αναγράφονται όλοι οι μέχρι στιγμής συνεργάτες, μαζί με τις χρεώσεις.

 • Πρέπει να υπογράψουμε κάποιο συμβόλαιο?

  Όχι, απλά συμπληρώνεται μια αίτηση εγγραφής με τα απαραίτητα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς καταχώρησης και ενημέρωσης.

 • Υπάρχει όριο ηλικίας και εξαιρέσεις και πότε ξεκινούν οι παροχές?

  Φυσικά όχι, δεν υπάρχει όριο ηλικίας ούτε και εξαιρέσεις για οικογενειακό ιστορικό ή προϋπάρχουσες ασθένειες. Η παροχές της κάρτας ξεκινούν αυτόματα με τη πληρωμή της συνδρομής.

 • Είναι δηλαδή ιδιωτική Ασφάλιση υγείας?

  Όχι η ιδιωτική Ασφάλιση υγείας έχει πάντα προτεραιότητα. Η κάρτα υγείας της medStar έρχεται να λειτουργήσει ενισχυτικά και υποβοηθητικά.

 • Μπορεί να λειτουργήσει επιπρόσθετα της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας?

  Βεβαίως για το λόγο ότι δεν εξαιρούμε κανέναν και για κανένα λόγο, ενώ σε αρκετές Ιδιωτικές Ασφαλίσεις υγείας υπάρχουν εξαιρέσεις ή και απαγορεύσεις, εδώ έχει το ρόλο της η κάρτα της MedStar όπου παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει επιπρόσθετα και ενισχυτικά της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας και έρχεται να σας ανακουφίσει οικονομικά.

 • Μπορείτε να μου πείτε μερικές ενδεικτικές τιμές που προσφέρουν οι συνεργάτες σας?

  Ιδιαίτερα συμφέρουσα προσφορά είναι το τεστ Παπανικολάου στα €40 μαζί με την επίσκεψη και το υπερηχογράφημα ενώ στους πιο πολλούς ιδιωτικούς τιμοκαταλόγους είναι στα €100. Για τους άντρες το υπερηχογράφημα προστάτη στα €40. Για όλη την οικογένεια έχουμε το εξαιρετικό πακέτο με καρδιολογικό έλεγχο, καρδιογράφημα, γενική αίματος μαζί με ηπατικά ένζυμα και ανάλυση ούρων στα €80 που υπό κανονικές συνθήκες είναι κοντά στα €150.

 • Τί γίνεται με τα προσωπικά δεδομένα των μελών είναι προστατευμένα?

  Η MedStar δεν αποθηκεύει τα ιατρικά δεδομένα των μελών της. Τα μοναδικά δεδομένα που κρατά είναι τα προσωπικά στοιχεία στην αίτηση σας για λόγους επικοινωνίας και ενημέρωσης.

 • Γιατί να σας εμπιστευθώ?

  Δείτε απλά τα ονόματα που συνεργάζονται μαζί μας. Το μέγεθος και η σοβαρότητα τους δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, αν ωστόσο δεν μείνετε ευχαριστημένοι και εφόσον δεν έχετε χρησιμοποιήσει την κάρτα εντός 15 ημερών μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας.

 • Πώς μπορώ να αποκτήσω την κάρτα και πως πρέπει να πληρώσω?

  Απλά συμπληρώνετε την αίτηση εγγραφής στην ιστοσελίδα, η τηλεφωνικά στα γραφεία μας, εντός 3 εργάσιμων ημερών άτομο της εταιρείας, σας παραδίδει τη κάρτα στο χώρο σας, μαζί με το ενημερωτικό μας και το βιβλιάριο συνεργατών όπου αναγράφονται και οι χρεώσεις, από όπου και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή.

 • Όροι και προϋποθέσεις