ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Όροι και προϋποθέσεις:

Διαβάστε τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας όπως διέπονται από το νόμο.

Η MedStar Medical παρέχει εκπτωτικά προγράμματα υγείας, μέσα από ένα κατάλογο συμβεβλημένων Κλινικών, Ιατρών, Διαγνωστικών Κέντρων, Χημείων και κέντρων Ευεξίας.

Με κάθε παραγγελία κάρτας μέλους αποδέχεστε να λαμβάνεται μέσω email ή sms ενημερωτικό υλικό που αφορά τη MedStar και τους συνεργάτες της σύμφωνα με το γενικό Κανονισμό Προστασία Δεδομένων (GDPR) οδηγία 2016/679. Ανά πάσα στιγμή έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας η ανάκληση της συγκατάθεσης σας.

  1. Τιμές

Σημειώστε ότι το κόστος συνδρομής που αναγράφεται είναι το τελικό κόστος χωρίς καμιά άλλη χρέωση.

  1. Παράδοση

Η παράδοση γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών και οι τρόποι αποστολής είναι, μέσω υπαλλήλου της εταιρείας, courier ή Παραλαβή από τα γραφεία μας χωρίς καμιά επιπρόσθετη χρέωση.

  1. Παραγγελία online 

Μπορείτε να παραγγείλετε τη κάρτα μέλους, μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας από το πεδίο παραγγελία όπου και θα  πληρώσετε με αντικαταβολή.

Μετά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όπου θα εξακριβώσουμε τα στοιχεία της παραγγελίας σας και να διευθετηθεί ο τρόπος αποστολής .

  1. Δικαίωμα Υπαναχώρησης/Ακύρωσης της παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία, αποστέλλοντας γραπτή ειδοποίηση στην εταιρεία, ή μέσω email στο (www.info@medstarcyprus.com) εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της κάρτας. Η Εταιρεία μετά την ακύρωση της παραγγελίας και αφού αφαιρέσει τα έξοδα αποστολής, οφείλει να επιστρέψει εντός 7 ημερών το καταβληθέν ποσό, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει γίνει χρήση της κάρτας.

  1. Εξυπηρέτηση πελατών

Οποιαδήποτε απορία, πληροφόρηση ή διευκρίνηση θελήσετε παρακαλώ επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο(www.info@medstarcyprus.com) ή στο τηλ. 70088889 από 08:30 εώς 18:00

  1. Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ MEDSTAR 

ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MEDSTAR ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ Η ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ.