ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ

Medstar
MedStar Insurances
Γρήγορη αποστολή ενδεικτικών τιμολογήσεων!
Η MedStar έχει άδεια να διεξάγει ασφαλιστικές εργασίες υπό την επωνυμία (MedStar Insurance sub-agent).  Στόχος μας είναι η χρησιμοποίηση των μέσων που μας παρέχει η τεχνολογία για να δίνουμε εύκολα και γρήγορα ενδεικτικά ασφάλιστρα. Εσείς απλά εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για οποιοδήποτε ασφαλιστικό σχέδιο, εμείς με τη σειρά μας θα σας καλέσουμε για να μας δώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες  που χρειάζονται, ούτως ώστε να μπορέσουμε να τις επεξεργαστούμε και να σας στείλουμε ενδεικτική τιμή.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ!
Η  MedStar έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει τα δεδομένα που θα δώσετε και να επιλέξει να πάρει ενδεικτική τιμή μέσα από 11 ασφαλιστικές Εταιρείες της κυπριακής αγοράς και 4 του εξωτερικού, η δυνατότητα της διερεύνησης και της επιλογής, γίνεται πάντοτε σύμφωνα με το δικό σας όφελος, τις ανάγκες, τις δυνατότητες και  τις προτιμήσεις σας, αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος της συνεργασίας μας με μια κορυφαία εταιρεία του τόπου την Prodromou & Makriyiannis Insurance Underwriting Agencies & Consultants Ltd με 75 χρόνια εμπειρία στις ασφαλίσεις όπου και μας δίνεται η δυνατότητα αυτή.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ!!
Δεν έχει καμία σημασία πόσο μικρό ή μεγάλο είναι το σπίτι σας, πόσο καινούργιο είναι ή πόσο μεγάλη αξία έχει, το σπίτι σας είναι ο χώρος που περνάτε στιγμές αγάπης ηρεμίας και ασφάλειας μαζί με την οικογένεια σας, ζητείστε να σας στείλουμε μια ενδεικτική τιμή ασφάλισης ώστε να διασφαλίσετε ότι στη περίπτωση ένός κακού συμβάντος θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε αυτές τις καλές στιγμές.Πραγματικά θα εκπλαγείτε με το κόστος!!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ / ΣΥΝΤΑΞΗΣ / ΣΠΟΥΔΩΝ
Προσφέρουμε ευέλικτα ασφαλιστικά σχέδια όπως, Σπουδαστικά, Συνταξιοδοτικά, η Αποταμίευσης συνδεδεμένη με ασφαλιστική κάλυψη . Έχετε τη δυνατότητα επιλογής του επενδυτικού κινδύνου σύμφωνα με το δικό σας προφίλ,  από το ταμείο χαμηλού ρίσκου μέχρι το υψηλού ρίσκου και απόδοσης. έχετε την επιλογή χαμηλού ασφαλίστρου και πρόσθεσης πολλών άλλων ασφαλιστικών ωφελημάτων. Σας δίνουμε το πλεονέκτημα να συπληρώσετε τη φόρμα και να σας δώσουμε ένα ενδεικτικό ασφάλιστρο, η να μάθετε το μέγιστο φοροαπαλλάξιμο σας ασφάλιστρο, πόσα δηλαδή θα επωφελείστε σύμφωνα με τους φορολογικούς συντελεστές.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
Έχετε το πλεονέκτημα να επιλέξετε ασφαλιστικό σχέδιο Υγείας και ατυχημάτων από τις κορυφαίες ασφαλιστικές του τόπου. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα υπέρ και τα κατά του κάθε σχεδίου και εσείς μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις ανάγκες και δυνατότητες σας.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΥΘΥΝΩΝ
Ασφαλιστικά σχέδια Επαγγελματικής ευθύνης, Ευθύνης εργοδότη, Αστικής ευθύνης, Ευθύνης προϊόντων. Τα σχέδια αφορούν επαγγελματίες που επιθυμούν προστασία από πραγματικές ή επικαλούμενες αξιώσεις τρίτων για ευθύνες, πράξεις ή παραλείψεις τους. Τα σχέδια αυτά είναι Must και αποτελούν  εργαλεία διαχείρισης και (μεταφοράς) των κινδύνων παθητικού της επιχείρησης ή πολλές φορές επιβάλλονται λόγω νομοθεσίας η και άλλων συμβατικών υποχρεώσεων.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Οι ασφαλιστικές μας εργασίες διεξάγονται μέσω του ασφαλιστικού μας συμβούλου Ανδρέα Κωνσταντινίδη με συνολική εμπειρία 23 χρόνια στην ασφαλιστική βιομηχανία σε μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές του τόπου. Για γενικές πληροφορίες, λεπτομέρειες η και διευκρινήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 70088889 η στο κινητό 99415526.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ